BeLux Blog
Share

Cisco Webex: gratis uitbreiding van capaciteit en testperiode


March 19, 2020


Wereldwijd is er een ongekende toename van telewerken, die dagelijks exponentieel groeit. Het is in deze lockdown als gevolg van COVID-19 (ziekte door het Coronavirus), een absolute noodzaak.

Laten we beginnen met enkele feiten:

  • Het verkeer op de Webex-backbone die in China gevestigde Webex-gebruikers verbindt met hun werkplek, is sinds de uitbraak liefst 22 keer zo hoog.
  • In dezelfde periode zagen we ook 4 tot 5 keer zoveel gebruikers in Japan, Zuid-Korea en Singapore. De gemiddelde duur van Webex-videovergaderingen is twee maal zo lang.
  • Wereldwijd verdubbelde in de eerste 11 werkdagen van maart het gebruik van Webex, tot 5,5 miljard vergaderminuten.
.

Gratis uitbreidingen van Webex

Met de recente evolutie in Europa, blijft Cisco de trends in wereldwijd verkeer en gebruik over de hele wereld actief volgen. Het is onze prioriteit om mensen in staat te stellen overal, inclusief thuis, altijd en op elk toestel te werken, zodat ze verbonden blijven met hun teams en hun bedrijfsactiviteiten kunnen voortzetten. Als marktleider maken we dit op meerdere manieren mogelijk.

Met onmiddellijke ingang hebben we de mogelijkheden van ons gratis Webex-aanbod uitgebreid in alle landen waar het beschikbaar is, niet alleen in de landen die worden beïnvloed door COVID-19. Volledige details over de aanbieding en in aanmerking komende landen zijn hier beschikbaar.

De extra functies omvatten:

  • Onbeperkt gebruik (geen tijdsbeperkingen)
  • Ondersteuning tot 100 deelnemers
  • Gratis inbellen (naast de bestaande VoIP-mogelijkheden).

Bovendien bieden we via onze partners en het verkoopteam van Cisco gratis licenties voor 90 dagen aan bedrijven die geen Webex-klant zijn. We helpen ook bestaande klanten die zonder extra kosten kunnen uitbreiden en thuiswerk mogelijk maken voor een veel groter aantal medewerkers.

Hogere vergadercapaciteit

We breiden ook proactief onze wereldwijde vergadercapaciteit uit, onder meer in de Verenigde Staten en in Europa. Voorts werken we ook samen met niet-gouvernementele organisaties om onderwijs van op afstand mogelijk te maken, en werken nauw samen met onze klanten die deze week van telewerken proeven of het uitbreiden.

De klok rond assistentie

Ons team werkt de klok rond om ervoor te zorgen dat u uw activiteiten kunt voortzetten. De meeste cloudservices zijn geschikt voor piekvolumes – niet alleen de infrastructuur, maar ook de nodige netwerkcapaciteit. Cisco verbetert voortdurend zijn wereldwijde connectiviteit door goed samen te werken met providers. We helpen bijvoorbeeld met last mile-connectiviteit om de latentie te verlagen tussen onze eindgebruikers en de Webex-cloud. Dit werk stelt organisaties in staat om hun mensen te helpen verbonden en productief te blijven.

Praktisch advies over telewerken

Cisco doet al langer mee in deze branche dan gelijk welke andere leverancier in de wereld. We doen alles wat we kunnen en stellen onze hulp ter beschikking in deze moeilijke tijden. Blijf deze blog volgen voor updates en lees ook dit praktisch advies over werken op afstand, hier en in deze blog: Working Smarter Anywhere.

Tags:
Leave a comment