BeLux Blog
Share

Cisco breidt gratis security uit naarmate afstandswerken toeneemt


March 19, 2020


Medewerkers, klanten en partners helpen in tijden van nood, is een van de kernwaarden van Cisco. Op dit moment dwingt COVID-19 mensen over de hele wereld om van op afstand te werken. Dit zorgt voor een plotselinge druk op zowel IT- als beveiligingsteams die de taak krijgen om ondersteuning te bieden aan een ongekend aantal thuiswerkers en hun toestellen.

Onlangs heeft Cisco Webex zijn gratis aanbod uitgebreid, zodat werknemers in contact kunnen blijven met hun teams en hun bedrijfsactiviteiten kunnen voortzetten. Om zijn klanten bij te staan, breidt Cisco dit aanbod vandaag uit met beveiliging voor thuiswerkers. Cisco biedt licenties aan – zonder extra kosten – voor drie van zijn belangrijkste beveiligingstechnologieën om afstandswerkers te beschermen, altijd en overal en op elk toestel.

  • Cisco Umbrella beschermt gebruikers tegen schadelijke websites, ongeacht of ze zich binnen of buiten de bedrijfsmuren bevinden. Umbrella is een clouddienst en maakt het dus gemakkelijk om gebruikers overal en binnen enkele minuten te beschermen. Met dit aanbod heffen we de gebruikerslimiet op voor bestaande klanten, zodat ze de toename van thuiswerkers kunnen ondersteunen. Nieuwe klanten krijgen toegang tot een gratis licentie. Neem contact op met het verkoopteam van Cisco om de initiële periode van 14 dagen te verlengen tot 90 dagen.
  • Duo Security stelt organisaties in staat de identiteit van gebruikers te verifiëren en toestellen te vertrouwen voordat ze toegang verlenen tot applicaties. Door een zero-trust model te gebruiken, verkleint Duo het speelveld voor aanvallers en vermindert zo het risico. Met dit aanbod heffen we de gebruikerslimiet op voor bestaande klanten, zodat ze de toename van thuiswerkers kunnen ondersteunen. Nieuwe klanten krijgen toegang tot een gratis licentie.
  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client stelt werknemers in staat om overal te werken op bedrijfslaptops of persoonlijke mobiele toestellen. Het biedt ook de zichtbaarheid en controle die beveiligingsteams nodig hebben om te identificeren wie en welke toestellen toegang krijgen tot hun infrastructuur. We heffen we de gebruikerslimiet op voor bestaande AnyConnect-klanten, zodat ze de toename van thuiswerkers kunnen ondersteunen. Nieuwe klanten krijgen toegang tot een gratis licentie. Contacteer een vertegenwoordiger of partner van Cisco om de gewenste gebruiksaantallen te krijgen. Raadpleeg ook de online documentatie voor meer informatie over de implementatie.

Deze aanbiedingen zijn vanaf nu beschikbaar tot 1 juli 2020. Het ondersteunen van onze klanten en partners blijft een topprioriteit en we hopen dat deze proactieve stappen bedrijven helpen de zakelijke impact te beperken en werknemers veilig te houden in deze ongeziene situatie.

Wil je weten hoe Cisco kan helpen om je dienstverlening te verzekeren tijdens de COVID-19-pandemie, surf naar http://cisco.com/go/covid19.

Tags:
Leave a comment