BeLux Blog
Share

Onze partners in de bloemen op de Cisco BeLux Partner Awards


January 16, 2017


Naar goede gewoonte reikt Cisco elk jaar de BeLux Partner Awards uit. De awards zijn de kers op de taart voor Belgische en Luxemburgse Cisco-partners die zich het afgelopen boekjaar wisten te onderscheiden. Net voor Kerst hebben we onze partners dan ook in de bloemetjes gezet.

Proximus en Dimension Data grote winnaars

15844540_1487518171275921_2737609312838997169_oMet respectievelijk drie en vier awards zagen we bij Proximus en Dimension Data niets dan lachende gezichten. Proximus en dochteronderneming Telindus Luxemburg werden verkozen tot Cloud Builder Partner of the Year dankzij hun zware inspanningen in cloud solutions. Zo ontwikkelde Proximus een infrastructure-as-a-service aanbod op basis van onze Unified Computing Systems (UCS). Naast deze award werd Proximus Belgium ook Services Partner of the Year en kreeg het een onderscheiding als Security Partner of the Year.

Ook Dimension Data viel meermaals in de prijzen. Zo mochten ze onder meer de Enterprise Networking Award in ontvangst nemen. Didata haalde het voorbije boekjaar 13 procent groei in core networking, onder meer door continu te innoveren bij zijn klanten. In wireless verdubbelde het bijna zijn omzet bij ons. Bovenop deze onderscheiding werden ze ook Data Center Partner of the Year, Service Provider Architectures Partner of the Year en werden ze zelfs verkozen tot Belux Partner of the Year.

Inzetten op cloud legt Bechtle Direct Belgium, Uptime Group en BT Belgium geen windeieren

De award voor Meraki Partner of the Year ging naar Bechtle Direct Belgium. Die hebben ze vooral te danken aan de snelle manier waarop ze hun klanten vertrouwd maken met Meraki, onder meer via trainings en webinars. Dat vertaalde zich in een omzetgroei van liefst 200% in Meraki-producten.

Uptime Group heeft het voorbije boekjaar dan weer sterk geïnvesteerd in clouddiensten op basis van een nieuwe Cisco Powered infrastructuur. Uptime Group nam deel aan het acceleratieprogramma FastStart en wierf ook extra verkoopmedewerkers aan om zijn nieuwe clouddiensten versneld te commercialiseren. Op heel erg korte tijd wisten ze meer dan een miljoen dollar omzet te genereren. Genoeg redenen om hen dus tot Cloud & Managed Services Partner of the Year te benoemen.

BT Belgium werd uitgeroepen tot Enterprise & Public Sector Partner of the Year. In samenwerking met Cisco hebben ze het afgelopen jaar sterk ingezet op digitale strategieën binnen de publieke sector.

Devoteam, TD Azlan en ConXion rijven Business Entities Awards binnen

e eerste Business Entity Award ging naar Proximus als Services Partner of the Year. Daarnaast zijn er nog drie andere Business Entities Awards. Zo ging Devoteam aan de haal met de ISV Partner of the Year Award, voornamelijk voor hun werk rond de automatisering van IT-infrastructuur.

TechData Azlan werd als sterkste groeier in de distributiemarkt voor Cisco verkozen tot Distributor Partner of the Year. TD Azlan investeerde in 2016 sterk in IoT, security, cloud en services. Voldoende ingrediënten voor een langdurige samenwerking met Cisco.

ConXion wist dan weer de Capital Partner of the Year Award in de wacht te slepen. Premier Partner ConXion financierde bijna zestig procent van zijn bestellingen met behulp van Cisco Capital en Easy Lease. Zo slagen ze erin om met onze financieringsoplossingen projecten versneld te realiseren bij de klanten.

In Luxemburg

15844642_1487515761276162_6994468266556257341_oTot slotte zijn Telkea en Post Telecom PSF hun Belgische collega’s te snel af geweest in respectievelijk Collaboration en Commercial.

Telkea kiest in UC voluit voor onze technologie en veroverde het voorbije jaar de koppositie in deze markt in het Groothertogdom. Bij de middelgrote ondernemingen stond er geen maat op onze Gold Partner Post Telecom.

 

Van harte proficiat aan alle winnaars, en dank aan al onze Belux-partners voor een fantastisch boekjaar 2016 !

15875447_1487517874609284_1273584789758794316_o

Tags:
Leave a comment