BeLux Blog
Share

Loon naar werken


April 30, 2014


 

U weet dat ik veeleer een wielerfan ben, maar keek ik gisteren nog eens met plezier naar Iedereen Duivel. Heel het land lijkt wel uit te kijken naar het WK in Brazilië. De deelname van onze Rode Duivels kun je bezwaarlijk onterecht vinden. Na een voortreffelijke kwalificatiecampagne kregen we loon naar werken. Wel, na een even voortreffelijk jaar maakt Cisco Belux kans om twee Data News Awards for Excellence in de wacht te slepen. En het moet gezegd dat we in beide categorieën sterk werk leveren.

DataNews

Security Solution Award for Excellence
Met de nominatie in de securitycategorie ben ik erg opgetogen. Cisco heeft het voorbije jaar grote inspanningen geleverd om antwoord te kunnen bieden aan de stijgende cyberaanvallen waar bedrijven mee te kampen krijgen. En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Cisco heeft oplossingen voorhanden die die bedreigingen kunnen neutraliseren, schade kunnen identificeren en systemen snel weer operationeel kunnen krijgen. Met Cisco’s Security Intelligence Operation (SIO) en het Vulnerability Research Team van Cisco’s dochterbedrijf Sourcefire scant Cisco nu constant naar hackingtrends, nieuwe malware en andere inbraakpogingen om gepast actie te ondernemen voor, tijdens en na een cyberaanval. Dankzij de overname van Sourcefire bieden we beveiliging van het datacenter en cloud computing, over het netwerk tot en met de toestellen van eindgebruikers.

Eens studie van een onafhankelijk onderzoeksbureau, het Amerikaanse NSS Labs, bevestigde onlangs nog dat onze Advanced Malware Protection (AMP) de snelste en meest accurate software is om bedreigingen op te sporen. Nog niet overtuigd? Wel, bekijk dan het overzicht van de 20 meest recente malware-aanvallen via mail en de tijd die Cisco erover doet om een oplossing te bedenken tegen die aanvallen. In alle twintig gevallen komt Cisco 10 uur eerder dan de andere leveranciers met een oplossing op de proppen.

 

Enterprise Collaborative Solution Award for Excellence
Ook in die categorie doen we het voortreffelijk. In 1998 zorgden wij voor een revolutie door telefonie over IP aan te bieden. Ondertussen hebben wij het meest uitgebreide Collaboration aanbod op de markt met telefonie, unified communications, video-,web- en audioconferencingsystemen, contact center tot TelePresence. Onze visie om zoveel mogelijk gebruik te maken van de IP open standaard is duidelijk de juiste gebleken. Wij hebben tevens uitstekend geanticipeerd op twee van de belangrijkste evoluties van de jongste jaren: Video en Mobiliteit.

Meer en meer starten wij vanuitde ervaring van de eindgebruiker. Onze video endpoints integreren feilloos met bijvoorbeeld uw tablet of smartphone om presentaties te delen, en het videobeeld is niet langer slechts een postzegel groot.Je kan op de tablet tijdens de presentatie ook terugbladeren door de slides en zelfs een foto nemen zodat je achteraf geen week hoeft te wachten op de mail met de presentatie. Ik kan vanuit mijn Salesforce.com onmiddellijk een verbinding opzetten met mijn sales manager om uitleg te vragen, zonder daarvoor een andere applicatie te openen, een chat op te starten en te escaleren naar video.

Edoch, op één punt dienden wij nog serieus te verbeteren. Vroeger kreeg ik nogal eens de opmerkingen omtrent de “look and feel” van onze toestellen: “te Amerikaans”, “te groot”, “te zwaar”…. Ook daar hebben wij een enorme vooruitgang geboekt. Recent hebben wij voor AL onze nieuwe video end points de prestigieuze “Red Dot Award” gewonnen, ook bekend als de Oscars voor de wereld van het design…. http://www.youtube.com/watch?v=ntifl4VnL68

Om al die redenen hoop ik om stiekem beide nominaties te verzilveren op 8 mei. De lijnen zijn ondertussen gesloten, maar we geloven er in!

 

Tags:
Leave a comment