BeLux Blog
Share

Gedaan met vervelende vergaderingen dankzij Cisco Spark Board


February 3, 2017


Wilt u nog meer verbonden en productiever zijn terwijl u samenwerkt met uw teams? Dan hebben we geweldig nieuws voor u. Vorige week tilden we teamwork naar een hoger niveau met de introductie van Cisco Spark Board, ons nieuwe cloudgebaseerde collaboration-apparaat met touch-interface.

Darling

Deze week hebben we ook onze Luxemburgse partners uitgenodigd om dit innovatieve apparaat live te bekijken tijdens ons event ‘The Workspace of Tomorrow’ in Mondorf-les-Bains. Volgende week zijn onze Belgische partners dan weer aan de beurt. Wat is Cisco Spark Board, hoe maakt dit apparaat verbinding met de Cisco Spark-service en hoe zorgt deze combinatie ervoor dat uw team efficiënter en productiever wordt?

Wat is de achtergrond van Cisco Spark?

Een spreadsheet voor dit, een app voor dat, een service voor iets anders – veel teams moeten werken met tools die niet zijn verbonden en zijn veel tijd kwijt aan het wegwerken van achterstanden. Hoe kunnen we externe teamleden op de hoogte houden, waar kunnen we belangrijke bestanden vinden, hoe kunnen we vergaderingen productiever maken – komen deze uitdagingen u bekend voor?

Wij zijn van mening dat collaboration eenvoudig moet zijn en dat technologie geen belemmering moet vormen. Cisco Spark neemt de stress weg van het schakelen tussen verschillende tools en zorgt dat uw team moeiteloos synchroon werkt. Het betreft een cloudgebaseerde service die berichten, telefoongesprekken, vergaderingen en het delen van bestanden combineert in één pakket, met gebruiksvriendelijke apps voor computers en mobiele telefoons. Krijg samen meer gedaan, waar ter wereld uw teamleden zich ook bevinden!

3

Wat is Cisco Spark Board? Hoe maakt dit apparaat verbinding met Cisco Spark?

Tijdens vergaderingen komen teams met geweldige ideeën en stellen ze belangrijke plannen op. Daarom is een van de prioriteiten van het Cisco Spark-platform om uw vergaderingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Als de volgende stap in de ontwikkeling van dit platform introduceren we Cisco Spark Board. Hiermee worden fysieke en virtuele vergaderingen nog productiever.

Cisco Spark Board is een teamtablet van 55 inch of 70 inch waarmee u digitaal kunt vergaderen en presentaties kunt geven en die u als whiteboard kunt gebruiken. De tablet bevindt zich in fysieke vergaderruimtes, maar is volledig geïntegreerd met de Cisco Spark-service. De vergaderruimtes worden hierdoor minder rommelig en u kunt uw vergaderingen koppelen aan teamwork in de cloud.

U kunt bijvoorbeeld alle bestanden die via Cisco Spark worden gedeeld, eenvoudig openen en via Spark Board presenteren. Van de ideeën die u op het whiteboard van Spark Board hebt genoteerd, wordt automatisch een snapshot opgeslagen op Cisco Spark, zodat niemand in het team de context mist na een vergadering.

Darling

Wat is de invloed van Cisco Spark en Spark Board op teamwork?

Vergaderen, creëren, delen – werk samen met uw team binnen één beveiligde ruimte. Met Cisco Spark en Spark Board bent u verzekerd van een continue workflow, voor, tijdens en na vergaderingen, ongeacht of u op kantoor bent of op afstand werkt.

De Cisco Spark-app heeft nu bovendien een geheel nieuwe vormgeving. Dit is dan ook het ideale moment om deze in de praktijk uit te proberen. Download de Spark-app via ciscospark.com.
——-
Wilt u meer informatie over Cisco Spark and Spark Board? We staan te popelen om deze te introduceren bij meer teams die hun manier van werken willen verbeteren. Neem contact met ons op via het nummer 0800 94242 om een demonstratie aan te vragen.

Tags:
Leave a comment