BeLux Blog
Share

Expo 1958 en Cisco Expo


May 3, 2011


 

Expo 58, Atomium‘k Herinner mij nog levendig die avond in april 1958. Hoewel ik al een tijdje in bed lag, kon ik niet slapen van het gestommel boven mijn hoofd. Op zolder waren twee onbekenden iets aan het doen en ik durfde mijn kamertje niet uitkomen.

De volgende ochtend ontdekte ik het summum van innovatie, de tv. Zwart-wit en met drie zenders: Brussel Vlaams, Brussel Frans en Rijsel. Dat lukte dankzij de antenne op het dak -vandaar het gestommel- en het bakske waaraan wij moesten draaien om van post te veranderen. De voorloper van de set top box, zeg maar. Wij waren een van de vele Belgische gezinnen die een tv kochten naar aanleiding van ‘den Expo’. Als kleuter mocht ik af en toe kijken, op vastgestelde tijdstippen: nà het huiswerk en voor het slapengaan. Het aantal uren televisie was zeer beperkt, maar ik heb er wel wat Frans mee geleerd.

En wat heeft dit met Cisco te maken? Wel, telkens ik aan onze Cisco Expo denk, moet ik terugdenken aan die avond in april 1958, dat is het. Maar nu Cisco Expo dus, het is weer zover. Donderdag 19 mei wordt het interessant voor iedereen die beroepshalve te maken heeft met technologische innovatie. Traditioneel komen zowat duizend professionals naar Cisco Expo, dus zetten wij ons beste beentje voor.

Dit jaar zullen wij het hebben over Borderless Networks, Mobility, Security, Collaboration, Data Center, Virtualisatie, Cloud computing en IPV6. Wij hebben eminente gastsprekers die de zakelijke en technologische aspecten belichten onder het thema “Let’s innovate together”. De agenda van Cisco Expo 2011 vindt u hier.

Wij weten dus wat gedaan in de komende dagen en weken. Cisco Expo gaat door op donderdag 19 mei in The Egg, een bijzonder interessante locatie. Als je nog niet uitgenodigd zou zijn en je hebt interesse voor één van de thema’s, registreer hier.

Tot dan!

Tags:
Leave a comment