BeLux Blog
Share

Drie straffe partners bekroond in San Francisco


November 29, 2016


Eerder deze maand vond in San Francisco onze jaarlijkse Cisco Partner Summit plaats. Tijdens deze conferentie geeft Cisco zijn partners het laatste nieuws over zijn strategie, het kanaal, nieuwe lanceringen en acties. Het is ook een uitgelezen kans om de strafste partners in het zonnetje te zetten.

Tijdens Partner Summit reiken we de partner awards uit per geografische zone (‘geo region’) en per regio (‘theatre’). België en Luxemburg maken deel van uit respectievelijk EMEAR en North (de Scandinavische, Baltische en Benelux-landen). Met liefst vier awards kan Belux terugblikken op een prachtige Partner Summit.

Proximus haalt EMEAR award voor cloud builder

proximus-awardBeginnen doen we met de mooiste. Proximus Belux (Proximus België en Telindus Luxembourg) heeft als enige Belgisch-Luxemburgse partner een EMEAR award in de wacht gesleept en werd bekroond met de Cloud Builder Partner of the Year Award.

Proximus maakt deel uit van onze Intercloud en bouwde dit jaar een infrastructure-as-a-service aanbod op basis van Microsoft Azure Pack op Cisco Unified Computing Systems (UCS). Klanten kunnen ook terecht bij Proximus voor hybride opstellingen met Flexpod of Vblock in combinatie met clouddiensten van Proximus zelf.

De Hosted Collaboration en IaaS diensten van Telindus Luxembourg werden ten slotte ook uitgebreid naar België. Het maakt van Proximus een van onze belangrijkste cloudpartners in Europa. In dezelfde ‘Cloud Builder’ categorie behaalde Proximus ook de prijs voor onze North theatre.

Uptime Group bekroond voor geleverde inspanningen

uptime-awardNaast de twee prijzen voor Proximus haalde Cisco Belux nog twee prijzen in North. Uptime Group heeft het voorbije boekjaar sterk geïnvesteerd in clouddiensten op basis van een nieuwe Cisco Powered infrastructuur. Dat leverde hen niet alleen de status van Master in ons Cloud and Managed Services programma, ze rijven ook de Cloud & Managed Services Partner of the Year Award binnen.

Uptime Group nam deel aan het acceleratieprogramma FastStart en wierf ook extra verkoopmedewerkers aan om zijn nieuwe clouddiensten versneld te commercialiseren. Op heel erg korte tijd wisten ze meer dan een miljoen dollar omzet te genereren.

Onze North  ISV Partner of the Year is Devoteam

devoteam-awardIntegrator Devoteam is er dit jaar in geslaagd om een aantal certificaties binnen te halen. Zo werd het een van onze Belgische authorized technology providers voor application-centric infrastructures en voor datavirtualisatie. As we write, bouwt Devoteam een dienstenafdeling rond Cisco Analytics en stoomt het zich klaar om ook de rol van integrator op te nemen binnen het Cisco Software programma.

Met technologie van Cisco automatiseert Devoteam de IT-infrastructuur van zijn klanten. Zo wil het hen klaarstomen voor hun digitale transformatie. Bij twee van de grootste dienstverleners in ons land heeft onze  ISV Partner of the Year  de Flexpod-infrastructuur geïnstalleerd en geautomatiseerd.

Proficiat aan Proximus, Uptime Group en Devoteam, maar ook dank aan al onze Belux-partners voor een fantastisch boekjaar 2016. Hiermee zijn al drie Belux Awards gekend, de volledige uitreiking volgt later dit boekjaar.

Tags:
Leave a comment