BeLux Blog
Share

Cisco NetAcad-student één maand CEO van Adecco Australië


August 19, 2015


Waar netwerken al niet goed voor zijn. Al jaren leren we bij Cisco aan studenten hoe ze computernetwerken moeten ontwerpen, installeren en onderhouden, via het Networking Academy Program (NetAcad). Daartoe werken we nauw samen met onderwijsinstellingen, bedrijven, overheden en sociale organisaties overal ter wereld, ook in België.

CEO1MonthEen Australische Netacad-student heeft nu een wedstrijd van Adecco gewonnen en mag de CEO van het HR-bedrijf een maand lang schaduwen. Onze Cisco-student James Kaluschke haalde het van 582 andere kandidaten en is dus de ‘CEO for One Month”. Zijn wedervaren lees je hier. Niet slecht als je de eerste dagen van je loopbaan al meteen een International CEO Forum kunt bijwonen.

Ons land telt 40 Networking Academies (hogescholen, VDAB…), die sinds 1999 jaarlijks meer dan 4.000 certificaten afleveren voor diverse netwerkcompetenties. NetAcad-emici zijn de toekomstige architecten van het internet..

In België werd overigens een student van de HoGent voor één maand Adecco-baas. De nominatie van James Kaluschke is het sein om vooral werk te blijven maken van onze Networking Academy. En misschien kan volgend jaar een van onze Belgische studenten wel een maand lang @BjornVanReet volgen als #CIO1Month..

Leave a comment