BeLux Blog
Share

Cisco beloont zijn partners na een uitzonderlijk jaar 2020


January 25, 2021


Naar jaarlijkse traditie heeft Cisco BeLux zijn partners bekroond voor hun prestaties in 2020. NTT onderscheidde zich met twee titels, waaronder die van Partner of the Year. De onderneming wist meer dan stand te houden tijdens een bijzonder hectisch jaar. POST Luxembourg-legende Cliff Konsbruck is onze Personality of the Year. Onze felicitaties aan alle winnaars! We wensen al onze partners veel succes in 2021.

Pierre Dumont van onze partner van het jaar NTT

NTT – Partner of the Year & Enterprise Agreement Partner of the Year

Als jarenlange Cisco-partner is NTT erin geslaagd om zich in 2020 te onderscheiden, ondanks de tegenwind. De IT-dienstverlener toonde tijdens de coronacrisis zowel operationeel als commercieel een enorme veerkracht. NTT groeide met dubbele cijfers zowel in diensten als in B2B.

Zo maakte NTT aanzienlijk vooruitgang in verschillende van onze oplossingen, waaronder onze netwerkarchitectuur voor datacenters (ACI) en voor campusnetwerken (DNA). Onze partner verdubbelde zijn installaties tot ruim vijftig. Op basis van deze resultaten sleepte NTT de Partner of the Year Award in de wacht, én ontvingen ze ook de Enterprise Agreement Partner of the Year Award.

Het was een eer en een genoegen om de twee awards te overhandigen aan Pierre Dumont, managing director van NTT België.

Proximus – Trusted Workplace Partner of the Year

Cisco onderstreept graag het succes van Proximus’ Digital Workplace. Daarmee vergemakkelijkte de telecomleverancier afgelopen maart de plotselinge transitie naar telewerken, virtuele vergaderingen en digitale samenwerking. Deze moderne en veilige diensten zijn gebaseerd op onze technologieën, zoals Webex Meetings, DUO Security en Umbrella Cloud Security.

Sinds het begin van de pandemie heeft Prximus met Digital Workplace klanten in staat gesteld in alle veiligheid hun werk voort te zetten, hun afnemers bij te staan en nieuwe projecten te ontwikkelen. Als gevolg daarvan heeft Proximus een aanzienlijke stijging van zijn verkoop van Webex-licenties en beveiligingssoftware in de cloud opgetekend.

Ingram – Distributor of the Year

In het begin van de gezondheidscrisis was Ingram in staat zich snel aan te passen en boven de industrienormen te presteren. In 2020 heeft de onderneming haar Cisco-gerelateerde activiteiten met 9% uitgebreid. De distributeur maakte een sprong van 45% op het gebied van beveiliging en 18% op het gebied van Meraki-oplossingen.

Ingram heeft aanzienlijke investeringen gedaan om de loyaliteit van onze “nieuwe” partners te vergroten, d.w.z. wederverkopers met wie wij diepere zakelijke relaties wilden ontwikkelen. Vorig jaar verhoogde Ingram zijn verkoop aan deze voorheen occasionele partners met 75 procent.

SpotIT – Managed Service Partner of the Year

SpotIT is altijd een groot voorstander geweest van onze architectuur voor netwerkbeveiliging. Hun jaarlijkse licentieverkoop is opmerkelijk hoger dan het gemiddelde en die duurzame aanpak werpt vruchten af.

Het bedrijf biedt ook lifecycle diensten zodat het klanten niet alleen bij de installatie van technologie helpt maar ook nadien, tijdens de hele gebruikscyclus. Een logisch gevolg hiervan is dat SpotIT een van onze eerste Customer Success (CX) Certified partners is.

Cliff Konsbruck – Personality of the Year

Met een carrière van meer dan twintig jaar bij POST Luxembourg, waarvan bijna vijf jaar aan het hoofd van het telecombedrijf, geeft Cliff Konsbruck blijk van echte strategische capaciteiten en een ongeëvenaarde kennis zowel van de Luxemburgse markt als van technologieën zoals cloud, connectiviteit en beveiliging.

Vorig kwamen zijn capaciteiten samen in de versnelde ontwikkeling en het succes van de Connected Office-oplossing van POST, gebaseerd op Meraki. In 2020 bereikte onze sowieso al intense samenwerking met Cliff nieuwe hoogten, en we kijken ernaar uit om de komende jaren samen nog een stapje verder te gaan. Cisco heeft altijd speciale aandacht aan Luxemburg geschonken en persoonlijk, als Aarlenaar, ligt deze onderscheiding voor Cliff mij zeer nauw aan het hart. Bekijk hier de video van de overhandiging van zijn award.

Cliff Konsbruck: “Deze award komt het hele team toe.”

Proficiat aan alle spelers die zich in 2020 hebben onderscheiden. Uiteraard wil ik al onze partners bedanken voor hun samenwerking tijdens dit ietwat uitzonderlijke jaar.

Tags:
Leave a comment

1 Comments

  1. ok