BeLux Blog
Share

Bij Cisco neem je je carrière in eigen handen !


April 26, 2011


Binnenkort organiseren we de derde editie van onze interne talentbeurs. De Development Days gaan door onder de noemer “Dare to Explore”. Alle medewerkers zijn er welkom om deel te nemen aan workshops die hen helpen om hun carrière en hun persoonlijke of professionele ontwikkeling in eigen handen te nemen.

Een greep uit de agenda:

– Passie en kennis leiden tot inspiratie

Laat je inspireren door interessante en ongewone carrièrevoorbeelden, zoals bijvoorbeeld die van onze landgenoot Guido Jouret (bekijk de video hieronder). Of, hoe kan ik het beste evenwicht vinden tussen Collaboration, Learning, Execution, Acceleration en Disruption, binnen Cisco beter gekend als C-LEAD? Of, hoe kunnen wij ervoor zorgen dat erkenning prominenter deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur?

– Ken jouw sterke kanten, bepaal wat je werkelijk wil en leer hoe anderen je zien

Met externe adviseurs gaan we op zoek naar jouw MBTI-profiel en ook leren we beter omgaan met allerlei vormen van stress via interactieve workshops. We gaan ook door op ons diversity-elan (zie mijn blog van 21 maart) en bekijken hoe we er nog beter mee kunnen omgaan.

– Opportuniteiten: communiceer, spreek en neem wat risico
Veel verschillende sessies rond Mentoring, Shadowing, Speed Coaching en Personal Development. Ervaren en succesvolle people managers van Cisco leiden deze sessies.

Onze Development Days werden recent door Vlerick erkend als een best practice in de jaarlijkse competitie voor Beste Werkgever. Dat stimuleert ons om ermee door te gaan, ze te versterken en zo de waarde van ons human capital verder uit te bouwen.

O ja, deze talentenbeurs is voorbehouden aan medewerkers van Cisco. Maar niet getreurd want we werven nog steeds aan, dus je hebt kans om er de volgende wel keer bij te zijn.

Tags:
Leave a comment