Cisco Suomi
Share

Esittelyssä Cisco Spark Board: tiimiviestintälaite, jolla järjestät kokouksia, kehität ideoita ja pidät esityksiä


13.2.2017


Haluatko työskennellä tiimiesi kanssa entistä tehokkaammin? Meillä on mainioita uutisia sinulle. Nyt tiimityö astuu uuteen aikaan Cisco Spark Boardin julkaisun myötä. Spark Board on uusi Ciscon Spark -pilvipalveluita hyödyntävä kosketuspohjainen tiimiviestintälaite.

Osana globaalia julkistusta kutsuimme kumppanimme ja asiakkaamme Galleria Forum Boxiin Helsinkiin osallistumaan Spark Boardin ja uudistetun Cisco Sparkin lanseeraukseen. Maittavan aamiaisen jälkeen osallistujat pääsivät omakohtaisesti tutustumaan Cisco Spark Boardiin sekä muihin Cisco Spark -palvelun laitteisiin, kuten Cisco DX80:een ja MX300 Gen2:een. Samalla he näkivät, kuinka Cisco Spark toimii eri käyttöjärjestelmillä varustetuilla tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.
capture

Mikä on Spark Board, kuinka se toimii Cisco Spark -palvelun kanssa ja – mikä tärkeintä – miten tämä yhdistelmä tehostaa tiimisi työskentelyä?

Ensinnäkin, mikä on Cisco Spark?

Taulukkolaskentaohjelma yhtä työtä varten, toinen sovellus toiseen hommaan ja kolmas palvelu kolmanteen tarkoitukseen – tiimit joutuvat usein käyttämään työkaluja, jotka eivät toimi kunnolla keskenään ja joiden kanssa tuhlaantuu tarpeettomasti aikaa. Miten pidetään kartalla etänä työskentelevä tiimi? Miten jaetaan yhteisiä tiedostoja? Miten kokouksista saisi tehokkaampia? – Nämä ovat monille tuttuja kysymyksiä.

Meidän mielestämme viestinnän tulisi olla yksinkertaista, eikä teknologia saa olla sen esteenä. Cisco Spark poistaa useiden eri työkalujen käytöstä aiheutuvan vaivan ja auttaa tiimiäsi toimimaan samaan tahtiin. Se on pilvipohjainen sovellus, joka sisältää viesti-, puhelu-, kokous- ja tiedostonjakotoiminnot yhdessä paketissa niin tietokoneille, tableteille kuin matkapuhelimillekin. Sen avulla saat hoidettua työsi helposti missä tahansa oletkin!
1

 

Cisco Spark Board pähkinänkuoressa. Miten se on yhteydessä Cisco Spark -palveluun?

Kokouksissa tiimit luovat ideoita ja kehittävät suunnitelmia. Siksi yksi Cisco Spark -alustan tärkeimmistä tavoitteista on tehdä kokouksista mahdollisimman yksinkertaisia ja tehokkaita. Haluamme, että sama sovellus, jossa tiimi vaihtaa satunnaisia viestejä tai tsättäilee reaaliajassa, soveltuu myös videopuheluille, ajastetuille kokouksille, materiaalin jakamiselle ja yhdessä ideoinnille tussitaulun avulla. Tärkeä kehitysaskel tässä pyrkimyksessämme on nyt julkaistu Cisco Spark Board, joka tuo Sparkin parhaat puolet myös neuvotteluhuoneisiin ja auttaa sinua tehostamaan sekä fyysisiä että virtuaalisia kokouksia.

Cisco Spark Board on 55- tai 70-tuuman tiimitabletti/tiimiviestintälaite, jonka avulla voit järjestää kokouksia, pitää esityksiä ja jota voit käyttää digitaalisena tussitauluna. Cisco Spark -palvelun kanssa täysin integroitu tabletti sijoitetaan fyysisiin kokoustiloihin. Se ei ainoastaan auta siistimään neuvotteluhuoneiden laite- ja johtokaaosta, vaan se tuo samalla pilvipalvelujen tiimityötoiminnot käytettäväksi kokouksiin.

Kaikki Cisco Sparkin tiloihin jaetut tiedostot voi esimerkiksi avata ja esitellä vaivattomasti Spark Boardilla. Piirtotauluna toimivalle Spark Boardille luodut ideat tallentuvat automaattisesti tiimin omaan Cisco Spark -tilaan, joten koko tiimi voi palata niihin myöhemmin ja pysyy näin asioista ajan tasalla.
hppchero2-1500x760

 

Cisco Sparkin ja Spark Boardin merkitys tiimityölle

Järjestä kokouksia, luo ja jaa – tee yhteistyötä tiimisi kanssa suojatussa tilassa. Cisco Spark ja Spark Board varmistavat työnkulun jatkuvuuden – työt hoituvat samoilla välineillä ennen kokouksia, niiden aikana ja niiden jälkeen – sekä toimistossa että etätyössä.

Cisco Spark -sovelluksen ulkoasu ja toiminta on uudistettu täysin, joten nyt on hyvä aika kokeilla sitä.

Lataa Spark-sovellus osoitteesta ciscospark.com.

Oletko kiinnostunut saamaan lisätietoja Cisco Sparkista ja Spark Boardista? Esittelemme niitä mielellämme uusille tiimeille, jotka etsivät keinoja työmenetelmiensä kohentamiseen. Ota meihin yhteyttä niin järjestämme mieluusti esittelyn. Lähetä sähköpostia tijolkin at cisco.com.

 

Tags:
Leave a comment